XMB Forum Software
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
Author:

[New] Topic Icons not showing beside the topic's title.

annabelle sucks
Member
***


Avatar


Posts: 16
Registered: 6-19-2014
Member Is Offline

Mood: Nerdy

question.gif posted on 9-22-2014 at 08:26 PM
[New] Topic Icons not showing beside the topic's title.


Full Board URL: http://decadentmb.org
XMB Version: 1.9.11

I noticed that the topic icons on each title of a topic I make aren't showing up next to said title. I've had a root round some templates, but I'm not sure which one would be the one I need to edit. It's a little hard to explain - I made an imgur album with screenshots which will hopefully explain it better! ;) http://imgur.com/a/o3DRk

Anyone know where to begin on this?

Thanks for your help!

P.S this forum has been a huge help in building my own forum :heart:
View user's profile View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 362
Registered: 6-3-2002
Location: Competitions Australia: https://www.lottos.com.au/
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 9-22-2014 at 09:20 PM


Have you added new topic icons to your forum that aren't part of an existing theme?

If you have, did you give them new file names or remove existing icons and use the files names of the old ones for the new?




Largest list of competitions online!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
annabelle sucks
Member
***


Avatar


Posts: 16
Registered: 6-19-2014
Member Is Offline

Mood: Nerdy

[*] posted on 9-22-2014 at 10:13 PM


I added them in the images/smilies directory. And I deleted the existing icons (the yellow circles) and added my own with different names - such as topic_love.gif, warning.gif etc.
View user's profile View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 362
Registered: 6-3-2002
Location: Competitions Australia: https://www.lottos.com.au/
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 9-22-2014 at 11:20 PM


http://decadentmb.org/cp2.php?action=smilies

Look down the list for the Post Icons section and add them to the list...




Largest list of competitions online!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
annabelle sucks
Member
***


Avatar


Posts: 16
Registered: 6-19-2014
Member Is Offline

Mood: Nerdy

[*] posted on 9-23-2014 at 08:35 AM


I've already added them to that list.
View user's profile View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 362
Registered: 6-3-2002
Location: Competitions Australia: https://www.lottos.com.au/
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 9-23-2014 at 10:14 AM


From /cp.php?action=upgrade

can you please run
SELECT * FROM xmb_smilies WHERE type='picon'

and post up the results here?

Also, have you made any template changes in the post area?

Can also check the file permissions on those new icons compared to existing images?




Largest list of competitions online!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
annabelle sucks
Member
***


Avatar


Posts: 16
Registered: 6-19-2014
Member Is Offline

Mood: Nerdy

[*] posted on 9-23-2014 at 10:34 AM


I inserted the text - (SELECT * FROM xmb_smilies WHERE type='picon') - but it came up with a "Forbidden
You don't have permission to access /cp.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

error.

A while ago I tweaked the viewthread_post_yahoo etc templates so they would replace 'msn', 'aim' and the others to 'tumblr', 'Facebook', and 'twitter'. I haven't made any changes to a "post_" template as far as I'm aware. (this is the thread where I asked for help with that here!)

And all the smilies and icons all have the same permissions - 0644.
View user's profile View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 362
Registered: 6-3-2002
Location: Competitions Australia: https://www.lottos.com.au/
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 9-23-2014 at 11:17 AM


Quote: Originally posted by annabelle sucks  
I inserted the text - (SELECT * FROM xmb_smilies WHERE type='picon') - but it came up with a "Forbidden
You don't have permission to access /cp.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

error.

A while ago I tweaked the viewthread_post_yahoo etc templates so they would replace 'msn', 'aim' and the others to 'tumblr', 'Facebook', and 'twitter'. I haven't made any changes to a "post_" template as far as I'm aware. (this is the thread where I asked for help with that here!)

And all the smilies and icons all have the same permissions - 0644.



That's odd. As a Super Admin, you should have access to your Administration Panel.




Largest list of competitions online!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
annabelle sucks
Member
***


Avatar


Posts: 16
Registered: 6-19-2014
Member Is Offline

Mood: Nerdy

[*] posted on 9-23-2014 at 03:17 PM


That's the thing - I'm able to access the admin panel perfectly fine and make changes with no issue. It was just this which it didn't seem to like o.O
View user's profile View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 362
Registered: 6-3-2002
Location: Competitions Australia: https://www.lottos.com.au/
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 9-23-2014 at 09:14 PM


Do you know if you have access to phpmyadmin ?



Largest list of competitions online!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
annabelle sucks
Member
***


Avatar


Posts: 16
Registered: 6-19-2014
Member Is Offline

Mood: Nerdy

[*] posted on 9-23-2014 at 09:26 PM


Via my cpanel - yes, I do.
View user's profile View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 362
Registered: 6-3-2002
Location: Competitions Australia: https://www.lottos.com.au/
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 9-23-2014 at 11:21 PM


Perhaps SELECT * FROM xmb_smilies WHERE type='picon'
via phpmyadmin....




Largest list of competitions online!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
annabelle sucks
Member
***


Avatar


Posts: 16
Registered: 6-19-2014
Member Is Offline

Mood: Nerdy

[*] posted on 9-24-2014 at 09:58 AM


Thanks, it seemed to do something this time round - here is a picture of a table of results which showed: http://imgur.com/esblrjG
View user's profile View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 362
Registered: 6-3-2002
Location: Competitions Australia: https://www.lottos.com.au/
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 9-24-2014 at 01:27 PM


Can't see any obvious issues. I also had a quick look at the viewthread and forumdisplay scripts and can't see any obvious issue there that would stop them being displayed. Especially odd as the post script loads them all up for you.




Largest list of competitions online!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
annabelle sucks
Member
***


Avatar


Posts: 16
Registered: 6-19-2014
Member Is Offline

Mood: Nerdy

[*] posted on 9-24-2014 at 02:16 PM


This is very strange :/! Thanks for your help, it might be that in the future I create a back up and work backwards/rebuild on a different 'test forum' i set up to see what made it disappear.
View user's profile View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11 (Debug Mode)
Forum Script Software by XMB © 2001-2020 The XMB Group
[Queries: 16] [PHP: 39.0% - SQL: 61.0%]
Funded with thanks to competitions website.