XMB Forum Software
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
Author:

[Inactive] Deleting Members, Submit Button works on and off...

PoetryLover
Member
***




Posts: 8
Registered: 3-26-2014
Member Is Offline


question.gif posted on 3-27-2014 at 06:36 AM
[Inactive] Deleting Members, Submit Button works on and off...


Full Board URL: http://MrAfrica.us
XMB Version: 1.9.11

Hello Xmb,


Like my fellow Xmb forum owner I'm now having trouble deleting board members... Also the "Submit Button" is a hit and miss...


Note: I can write a comment, then press the submit button, yet the comment never appears now...


This all starting happen once I updated the board... Yes installing XMB patches located here...
http://forums.xmbforum2.com/forumdisplay.php?fid=440

Quote:

You may wish to consider using a paid freelancer to help or explore other options for help.


If you do know of anyone - could you send them my way? This is important... :thumbup:


Sincerely,
PoetryLover
View user's profile View All Posts By User
Mouser
XMB Contributor
********


Avatar


Posts: 198
Registered: 4-14-2008
Member Is Offline

Mood: Christmasy. Yes, in September.

[*] posted on 3-27-2014 at 07:20 AM


After which patch occurred this issue, exactly?

Before you modify any PHP file, you make a backup of course.
Could you please attach the backupped files and the files you have online now to a post here please?

Then we will figure this out. Thank you.




View user's profile View All Posts By User
PoetryLover
Member
***




Posts: 8
Registered: 3-26-2014
Member Is Offline


[*] posted on 3-28-2014 at 04:25 AM


That would be hard Mouser... My webhost - installed all the patches for me...

Like I stated before I see another member is having the same problem... Yes not able to delete members sometimes... It's a hit and miss... I click on the submit button - works, then other times no go...


Note: Willing to pay someone - to fix this.... Know of anyone?
:thumbup:
View user's profile View All Posts By User
Daniel Gouveia
XMB International Support
*********


Avatar


Posts: 64
Registered: 4-10-2007
Location: Portugal, Braga
Member Is Offline

Mood: |Catch Me If You Can|

[*] posted on 3-29-2014 at 11:58 PM


Just Replace the validate.inc.php by this on:
http://forums.xmbforum2.com/viewthread.php?tid=776874&go...

The problem is because some special characters, the new php change the htmlcharacters function.

Test this and give some feedback.

:)





You Never Walk Alone
View user's profile View All Posts By User
PoetryLover
Member
***




Posts: 8
Registered: 3-26-2014
Member Is Offline


[*] posted on 3-30-2014 at 12:03 AM


Thanks, and you sure this will correct the "Submit" button problem? And able to delete members without a problem?
:cool:
View user's profile View All Posts By User
PoetryLover
Member
***




Posts: 8
Registered: 3-26-2014
Member Is Offline


[*] posted on 3-30-2014 at 12:20 AM


Still didn't work - when it comes to deleting members...
Click the "submit button" nothing...

Note: Only works if I choose 5-7 names to delete... If I choose 8 plus members, I click submit, it goes through - yet no members are deleted...

View user's profile View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 362
Registered: 6-3-2002
Location: Competitions Australia: https://www.lottos.com.au/
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 3-30-2014 at 06:37 AM


Curious at to why patching and not installing the latest version...



Largest list of competitions online!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
PoetryLover
Member
***




Posts: 8
Registered: 3-26-2014
Member Is Offline


[*] posted on 3-30-2014 at 04:08 PM


Latest version of what? :question:
View user's profile View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 362
Registered: 6-3-2002
Location: Competitions Australia: https://www.lottos.com.au/
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 3-30-2014 at 09:51 PM


http://forums.xmbforum2.com/download.php

1.9.11.13 would have all the patches.




Largest list of competitions online!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
PoetryLover
Member
***




Posts: 8
Registered: 3-26-2014
Member Is Offline


[*] posted on 3-30-2014 at 09:55 PM


Does it matter? All the updated patches are there now...
Like I stated before I see another member is having the same problem, yes not able to delete names, etc...


Feel me???
View user's profile View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 362
Registered: 6-3-2002
Location: Competitions Australia: https://www.lottos.com.au/
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 3-31-2014 at 02:02 AM


Yes, it matters as:

- there could be a difference between the published patches and the download
- you may have made an error when installing
- the other member may have also used the patches and not the download


No, I don't feel you and don't intend to.




Largest list of competitions online!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
PoetryLover
Member
***




Posts: 8
Registered: 3-26-2014
Member Is Offline


[*] posted on 3-31-2014 at 02:06 AM


Webhost - uploaded the patches...

My board is flowing smoothly minus the "submit button" problem, and not being able to delete members sometimes...
View user's profile View All Posts By User
PoetryLover
Member
***




Posts: 8
Registered: 3-26-2014
Member Is Offline


[*] posted on 3-31-2014 at 02:10 AM


Also I have the latest version of the board...


Quote:
Powered by XMB 1.9.11
:thumbup:
View user's profile View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 362
Registered: 6-3-2002
Location: Competitions Australia: https://www.lottos.com.au/
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 3-31-2014 at 04:25 AM


Quote: Originally posted by PoetryLover  
Also I have the latest version of the board...


Quote:
Powered by XMB 1.9.11
:thumbup:



There might be differences between the patches and the download as the really obvious difference I can immediately see is the footer template - yours links to the defunct xmbforum whereas the download links correctly to this domain.

Up to you what you do, but if it were me, I'd download the zip file, upload it to a test folder and point it to your database then try the test folder forum to see if your issues still exist - and that way support people here would know as well. It's always appreciated if forum owners also put in some work to help determine where the issue is. But I'll stay out of this now and let someone else assist.




Largest list of competitions online!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11 (Debug Mode)
Forum Script Software by XMB © 2001-2020 The XMB Group
[Queries: 16] [PHP: 47.8% - SQL: 52.2%]
Funded with thanks to competitions website.