XMB Forum Software
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
Author:

[New] Captcha

junebug
New Poster
**




Posts: 1
Registered: 9-24-2013
Member Is Offline


[*] posted on 9-24-2013 at 10:20 PM
[New] Captcha


Full Board URL: http://www.shomeoutdoors.com/forums
XMB Version: 1.9.11

How do I get it to work on my forum? Thanks! :thumbup:
View user's profile View All Posts By User
Mouser
XMB Contributor
********


Avatar


Posts: 198
Registered: 4-14-2008
Member Is Offline

Mood: Christmasy. Yes, in September.

[*] posted on 9-25-2013 at 04:49 PM


What exact version of XMB do you have installed?

Perhaps that this fix could help;
http://forums.xmbforum2.com/viewthread.php?tid=774244

Could you show us your captcha settings? (upload a screenshot)



Just found something I put together a long time ago. A little something to check for compatibility issues. Upload and run.

Attachment: captcha.Mouser.test.php (6kB)
This file has been downloaded 164 times

View user's profile View All Posts By User
Kellter
Member
***




Posts: 44
Registered: 5-5-2008
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 9-27-2013 at 01:24 AM


I went through the same problem a couple years ago. I believe it was GD library needing to be installed by my host. I used Mouser's file to find out the problem then had my host install what was needed.

What a shame all the old posts are just gone from the original site. A treasure trove of problems/solutions gone.

View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
Mouser
XMB Contributor
********


Avatar


Posts: 198
Registered: 4-14-2008
Member Is Offline

Mood: Christmasy. Yes, in September.

[*] posted on 10-7-2013 at 05:28 PM


I totally agree Kellter :( A TOTAL shame... I could cry.
View user's profile View All Posts By User
dlcalkins
New Poster
**




Posts: 2
Registered: 1-12-2014
Member Is Offline


[*] posted on 1-13-2014 at 08:17 PM


Quote: Originally posted by Mouser  
What exact version of XMB do you have installed?

Perhaps that this fix could help;
http://forums.xmbforum2.com/viewthread.php?tid=774244

Could you show us your captcha settings? (upload a screenshot)



Just found something I put together a long time ago. A little something to check for compatibility issues. Upload and run.


I am the original poster of this thread. I couldn't remember my log in info, so I had to create a new account. Anyway, I'm at a HUGE disadvantage, as I know absolutely nothing about maintaining or repairing a web site. So, all of what you said sounds foreign to me. :) If someone could guide me through this, I'd surely appreciate it.

The problem on my site, is that captcha is not working and people (not bots) are continuously spamming the site. In fact, I have had to disable new registrations, just to keep the spammers at bay. What stinks, is that since I have to keep the settings this way, we can not gain any new members on our forum.

HELP! :)
View user's profile View All Posts By User
dlcalkins
New Poster
**




Posts: 2
Registered: 1-12-2014
Member Is Offline


[*] posted on 1-19-2014 at 03:26 PM


Hello? Is anyone out there? :lol:
View user's profile View All Posts By User
Daniel Gouveia
XMB International Support
*********


Avatar


Posts: 64
Registered: 4-10-2007
Location: Portugal, Braga
Member Is Offline

Mood: |Catch Me If You Can|

[*] posted on 1-21-2014 at 03:07 AM


You have GD library instaled in your host?
If you dont have this que captach dont will work, you need to ask to install GD library first and them configure que captcha settings.





You Never Walk Alone
View user's profile View All Posts By User
Mouser
XMB Contributor
********


Avatar


Posts: 198
Registered: 4-14-2008
Member Is Offline

Mood: Christmasy. Yes, in September.

[*] posted on 1-23-2014 at 05:02 PM


All I can say, is what I've said before.
What part do you need help with exactly?

PS. Did the "forgot your password" feature not work? ;)

Quote: Originally posted by Mouser  
What exact version of XMB do you have installed?

Perhaps that this fix could help;
http://forums.xmbforum2.com/viewthread.php?tid=774244

Could you show us your captcha settings? (upload a screenshot)



Just found something I put together a long time ago. A little something to check for compatibility issues. Upload and run.

[file]23039[/file]
View user's profile View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11 (Debug Mode)
Forum Script Software by XMB © 2001-2020 The XMB Group
[Queries: 16] [PHP: 11.1% - SQL: 88.9%]
Funded with thanks to competitions website.