XMB Forum Software
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
Author: Subject: [New] upgrade clarity
lottos
Administrator
********




Posts: 466
Registered: 6-3-2002
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 2-2-2024 at 02:01 AM
[New] upgrade clarity


When planning to run upgrade scripts, visiting example.com/forum doesn't appear to allow logins once the new script files are uploaded, irrespective of whether bbstatus is on or off.

Then when going to example.com/forum/upgrade, it states you need to login as super admin, so some like me, might attempt to go back to example.com/forum to login - it would be helpful if the login form was on the example.com/forum/upgrade page or it was more clear to login from that link on that page.
View user's profile View All Posts By User
miqrogroove
XMB 1.9.12 Lead Developer
*********


Avatar


Posts: 462
Registered: 10-1-2002
Location: Florida
Member Is Offline

Mood: Past Three O'Clock

[*] posted on 4-6-2024 at 09:54 AM


I see it's not mentioned in the readme either. Would you like to add this on the bug tracker?
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 466
Registered: 6-3-2002
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 4-6-2024 at 11:56 AM


Now added; 0000692

Quote: Originally posted by miqrogroove  
I see it's not mentioned in the readme either. Would you like to add this on the bug tracker?
View user's profile View All Posts By User
flushedpancake
Member
***


Avatar


Posts: 30
Registered: 4-1-2024
Member Is Offline

Mood: Optimistic

[*] posted on 4-7-2024 at 07:33 AM


Can confirm that the installer works on my localhost absolutely fine now using the svn. Thank you very much miqrogroove and lottos for continuing to care after all these years. :)

Also, there's additional whitespace after "XMB 1.9.12" in the GPLv3.



[insert witty quote here]
View user's profile View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 466
Registered: 6-3-2002
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 4-7-2024 at 10:51 PM


Quote: Originally posted by flushedpancake  
Can confirm that the installer works on my localhost absolutely fine now using the svn. Thank you very much miqrogroove and lottos for continuing to care after all these years. :)

Also, there's additional whitespace after "XMB 1.9.12" in the GPLv3.


Did you edit this as I'm sure you mentioned a version issue still existed? Cache issue?
View user's profile View All Posts By User
flushedpancake
Member
***


Avatar


Posts: 30
Registered: 4-1-2024
Member Is Offline

Mood: Optimistic

[*] posted on 4-9-2024 at 02:50 PM


Yeah, pretty sure it was a cache issue, since it only happened on localhost.



[insert witty quote here]
View user's profile View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.12 (Debug Mode)
XMB Forum Software © 2001-2024 The XMB Group
[Queries: 16] [PHP: 25.3% - SQL: 74.7%]