XMB Forum Software
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
 Pages:  1  2  
Author:

Holiday Project

kuba1
XMB Project Manager
*********




Posts: 160
Registered: 12-16-2007
Location: Here on this forum ;)
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 12-22-2017 at 12:29 AM


Thatís been that way since before miqro arrived. I noticed it but forgot they were supposed to. Good catch Daniel! New bug for mantis



Hit this link often (Part of the XMB forum marketing campaign):

http://www.forummatrix.org/show/XMB

Testing the Signature Changing Code
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 357
Registered: 6-3-2002
Location: Competitions Australia: https://www.lottos.com.au/
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 12-22-2017 at 12:32 AM


Quote: Originally posted by kuba1  
Thatís been that way since before miqro arrived. I noticed it but forgot they were supposed to. Good catch Daniel! New bug for mantis


Clarification: dot folder for threads/topics you have posted in, different folder if you have simply viewed the thread/topic?




Largest list of competitions online!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
kuba1
XMB Project Manager
*********




Posts: 160
Registered: 12-16-2007
Location: Here on this forum ;)
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 12-22-2017 at 12:40 AM


Dot folder is threads you post in



Hit this link often (Part of the XMB forum marketing campaign):

http://www.forummatrix.org/show/XMB

Testing the Signature Changing Code
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 357
Registered: 6-3-2002
Location: Competitions Australia: https://www.lottos.com.au/
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 12-22-2017 at 12:42 AM


Quote: Originally posted by kuba1  
Dot folder is threads you post in


Yes, I knew that :)

Just trying to understand what Daniel means as he hadn't posted in this thread before taking the screen capture, so he would not see a dot folder, so his issue is different?




Largest list of competitions online!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
kuba1
XMB Project Manager
*********




Posts: 160
Registered: 12-16-2007
Location: Here on this forum ;)
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 12-22-2017 at 12:42 AM


Hot folders are not clearing once the topic is viewed



Hit this link often (Part of the XMB forum marketing campaign):

http://www.forummatrix.org/show/XMB

Testing the Signature Changing Code
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
Daniel Gouveia
XMB International Support
*********


Avatar


Posts: 64
Registered: 4-10-2007
Location: Portugal, Braga
Member Is Offline

Mood: |Catch Me If You Can|

[*] posted on 12-22-2017 at 12:48 AM


Quote: Originally posted by lottos  
Quote: Originally posted by kuba1  
Dot folder is threads you post in


Yes, I knew that :)

Just trying to understand what Daniel means as he hadn't posted in this thread before taking the screen capture, so he would not see a dot folder, so his issue is different?



I saw this topic first only after that I took the screenshot, but the folder dont change.

it's like having new answers without having.





You Never Walk Alone
View user's profile View All Posts By User
miqrogroove
XMB 1.9.11 Lead Developer
*********


Avatar


Posts: 321
Registered: 10-1-2002
Location: Florida
Member Is Offline

Mood: Past Three O'Clock

[*] posted on 12-22-2017 at 01:01 AM


Quote: Originally posted by kuba1  
#520 Not Tested, yet. I don't remember having creds to modify config php on this server for debug mode .... maybe I just forgot?


I'll turn it on now. I want to do some testing for #491 as well.

I'm taking the weekend off. I've already cleared several bugs for the roadmap, including a bunch involving HTTPS or PHP 7+ I've branched, tagged, merged, and for the most part re-written the patches from 1.9.11.14 all except for the MySQL layer. Saving the best for last. All the code is in the SVN logs where it belongs.

At this rate, I should be able to do the server migration next week.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
kuba1
XMB Project Manager
*********




Posts: 160
Registered: 12-16-2007
Location: Here on this forum ;)
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 12-22-2017 at 01:07 AM


Iíll go back to testing in a few ... maybe 10 min



Hit this link often (Part of the XMB forum marketing campaign):

http://www.forummatrix.org/show/XMB

Testing the Signature Changing Code
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
miqrogroove
XMB 1.9.11 Lead Developer
*********


Avatar


Posts: 321
Registered: 10-1-2002
Location: Florida
Member Is Offline

Mood: Past Three O'Clock

[*] posted on 12-22-2017 at 01:25 AM


Now in debug mode I can see we are generating tons of errors about a template named "css_davis". The heck is this...
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
kuba1
XMB Project Manager
*********




Posts: 160
Registered: 12-16-2007
Location: Here on this forum ;)
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 12-22-2017 at 01:33 AM


520 looks good.

491 I'm not sure I even know how to test that. I'm generally moving around the website looking for warnings.

I haven't seen anything about css_davis ...




Hit this link often (Part of the XMB forum marketing campaign):

http://www.forummatrix.org/show/XMB

Testing the Signature Changing Code
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
miqrogroove
XMB 1.9.11 Lead Developer
*********


Avatar


Posts: 321
Registered: 10-1-2002
Location: Florida
Member Is Offline

Mood: Past Three O'Clock

[*] posted on 12-22-2017 at 01:49 AM


When I turned on debug mode, I also found the error logging was off. Now it's all on. Warnings will go to disk.

The css_davis thing was some kind of unfinished hack I probably put in there a long time ago. That's off now.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
kuba1
XMB Project Manager
*********




Posts: 160
Registered: 12-16-2007
Location: Here on this forum ;)
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 12-22-2017 at 02:31 AM


I can't access the bug tracker at all. email isn't working, apparently. I registered 2 new accounts and tried to retrieve lost password, not happening.

Don't forget the hot folders bug Daniel found. If you feel like it, and can do it, set my kuba1 systems<at>cteksys bug tracker password to something easy. I'm signing off for the night. Be back, tomorrow. I have the day off, so I can do a lot of whatever you need done with XMB!

It's the red folders that aren't resetting after viewing a post.




Hit this link often (Part of the XMB forum marketing campaign):

http://www.forummatrix.org/show/XMB

Testing the Signature Changing Code
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
miqrogroove
XMB 1.9.11 Lead Developer
*********


Avatar


Posts: 321
Registered: 10-1-2002
Location: Florida
Member Is Offline

Mood: Past Three O'Clock

[*] posted on 12-22-2017 at 03:56 AM


hmm.. I've been getting plenty of emails from the forum and from Sourceforge. I'll look into that bug tracker email for ya before bed.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
miqrogroove
XMB 1.9.11 Lead Developer
*********


Avatar


Posts: 321
Registered: 10-1-2002
Location: Florida
Member Is Offline

Mood: Past Three O'Clock

[*] posted on 12-22-2017 at 04:04 AM


Emails are coming to my gmail account just fine. Looks like the only option it gives me is to send you another email.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 357
Registered: 6-3-2002
Location: Competitions Australia: https://www.lottos.com.au/
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 12-22-2017 at 04:08 AM


I used the lost password form for the bug tracker yesterday and it worked for me to a gmail email account.



Largest list of competitions online!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
miqrogroove
XMB 1.9.11 Lead Developer
*********


Avatar


Posts: 321
Registered: 10-1-2002
Location: Florida
Member Is Offline

Mood: Past Three O'Clock

[*] posted on 12-25-2017 at 07:19 PM


Merry Christmas!

I've revised the MySQLi driver proposed in 1.9.11.14. The old MySQL driver got some style changes to match. I'm testing the old one now. A bunch more files need to be reviewed and improved to get the new driver up to beta status without breaking everything. As soon as all of that is done, I will start debugging on the new server. After that, I will adjust DNS and enable LetsEncrypt. TTL is now at 1800 in anticipation of changes happening today or tomorrow.

The docs subdomain will be next. Hopefully the software for that has some updates or alternatives that will be compatible with the new server.

I've added an SPF record to the bugs subdomain in the hope that might clear up some email issues. If not, we will have to find out why the emails still aren't going through to some domains.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
miqrogroove
XMB 1.9.11 Lead Developer
*********


Avatar


Posts: 321
Registered: 10-1-2002
Location: Florida
Member Is Offline

Mood: Past Three O'Clock

[*] posted on 12-26-2017 at 01:46 PM


Had to sleep on bug #522. When I started using the correct character encoding from the translation files as the PHP default_charset, it caused many errors. From now on, XMB will only attempt to detect UTF-8 and Windows-1251 compatible translations. All others will default back to ISO-8859-1 to prevent errors.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
miqrogroove
XMB 1.9.11 Lead Developer
*********


Avatar


Posts: 321
Registered: 10-1-2002
Location: Florida
Member Is Offline

Mood: Past Three O'Clock

[*] posted on 12-26-2017 at 05:30 PM


Now running PHP 7.1, MySQL 5.6.34-log, and TLS 1.2. :cool:
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 357
Registered: 6-3-2002
Location: Competitions Australia: https://www.lottos.com.au/
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 12-27-2017 at 01:37 AM


Quote: Originally posted by miqrogroove  
Now running PHP 7.1, MySQL 5.6.34-log, and TLS 1.2. :cool:


Nice!

Any issues getting TLS 1.2 to work with the forum?
Noticed cp.php?action=settings still has board url as http...




Largest list of competitions online!
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
miqrogroove
XMB 1.9.11 Lead Developer
*********


Avatar


Posts: 321
Registered: 10-1-2002
Location: Florida
Member Is Offline

Mood: Past Three O'Clock

[*] posted on 12-27-2017 at 03:13 AM


I think you're looking at Site URL, not Board URL. Check this out: https://docs.xmbforum2.com/index.php?title=New_settings_for_...

On that note, you'll see we now have a full-blown MediaWiki. Contact me for edit access. Should be read-only to public.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
 Pages:  1  2  

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.11 (Debug Mode)
Forum Script Software by XMB © 2001-2019 The XMB Group
[Queries: 16] [PHP: 23.4% - SQL: 76.6%]
Funded with thanks to competitions website.