XMB Forum Software
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
Author: Subject: [Resolved] image upload, attachments
Passthru
Experienced
***




Posts: 19
Registered: 12-25-2005
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 5-16-2012 at 06:05 AM
[Resolved] image upload, attachments


Full Board URL: http://www.shomeoutdoors.com/forums/
XMB Version: 1.9.11

This is the latest version of 1.9.11

Attaching images for some reason is not working all of a sudden, it takes me to a error page on the server.
weird thing is it will upload attachments that are really small, like under 200X200 but anything larger will not work.

Mods installed are

Moderation system 1.3
Avatar gallery 3.0
Member approval 1.4
State flags 3.0
U2U welcome 3.1

I know for a fact that everything worked up to this point, since then i have added

youtube bbcode
and i think avatar upload? because it has that option in the members edit profile page, but for some reason i dont see it on my PC and i always save everything in its own folder.

after these two i just dont know what broke the attachments, I have uploaded fresh php files with zero mods, all of them with no luck. Any idea? if its a server issue i dont have a clue where to look. Also in settings nothing has changed from where its been for the last many years.

Thought maybe you guys might know what file to look in to make sure attachment code was correct?





View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 439
Registered: 6-3-2002
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 5-16-2012 at 08:09 AM


If it suddenly stopped allowing attachments and you have not altered any relevant xmb files, ask your webhost to check the PHP system configuration for upload_max_filesize . The file is php.ini



View user's profile View All Posts By User
Passthru
Experienced
***




Posts: 19
Registered: 12-25-2005
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 5-20-2012 at 05:03 AM


Lottos, that was the issue, Thanks for pointing me in the right direction, this thread can be closed and marked resolved.
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User
lottos
Administrator
********




Posts: 439
Registered: 6-3-2002
Member Is Offline

Mood: pass me a TimTam

[*] posted on 5-20-2012 at 09:49 AM


Quote: Originally posted by Passthru  
Lottos, that was the issue, Thanks for pointing me in the right direction, this thread can be closed and marked resolved.


Thank you for being courteous and letting us know.



View user's profile View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.12
XMB Forum Software © 2001-2021 The XMB Group
[Queries: 16] [PHP: 39.0% - SQL: 61.0%]